Beter voor gezondheid

Binnen zeven jaar tijd heeft Maarten twee uiterste toestanden van gezondheid gehad: van doodziek van de leukemie naar topfit tijdens de Olympische Spelen. Dat een gezond lichaam niet vanzelfsprekend is, weet Maarten als geen ander. Graag wil hij anderen helpen om hun kansen op een gezond leven te vergroten.

Maarten en gezondheidMaarten van der Weijden gezondheid

Het thema gezondheid houdt Maarten nog dagelijks bezig. Meerdere keren per week wordt hij geconfronteerd met nieuwe onderzoeken naar kanker en visies op de genezing hier van. Soms kan hij zich hier in vinden, maar net zo vaak heeft hij een andere mening. Regelmatig zal Maarten zaken die hem opvallen, met betrekking tot gezondheid, delen middels blogs. Maarten nodigt je uit om hier op te reageren!

Fundraising

Omdat Maarten het geluk heeft gehad te mogen herstellen van een ernstige ziekte, zet hij zich in voor organisaties die anderen proberen beter te maken (o.a. door het inzamelen van geld voor onderzoek). Klik hier voor de initiatieven waarbij Maarten betrokken is.

logo-swim-to-fight-cancer   logo-samenloop-voor-hoop   logo-team-hartedroom

Maarten schrijft

Maarten schrijft

Maarten zwemt van Amsterdam naar Rotterdam

· Maarten

Op zaterdag 24 en zondag 25 juni 2017 zwemt Maarten van der Weijden, Olympisch kampioen open water zwemmen, van Amsterdam naar Rotterdam. Het wordt de eerste keer dat Maarten zo’n lange afstand in het open water zal gaan afleggen. DE TOCHT De start van de zwemtocht vindt plaats in de haven van Marina Amsterdam op… Lees meer >

Lees meer >

Recente Tweets

No result could be fetched.